Comrep SA Bucov

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

In sectorul de productie Bucov se realizeaza doua tipuri de produse : constructii metalice, prefabricate din beton. Constructiile metalice reprezinta partea de productie fizica necesara celor doua santiere. Aici se realizeaza elementele necesare reparatiilor capitale ale rezervoarelor : capac, fund, virole, stalpi interiori, serpentine de racire sau incalzire, instalatii incendii, scari exterioare, podete, dar si elemente pentru hale industriale : stalpi sustinere, grinzi, armaturi.
Toate reperele executate sunt standardizate, dar executam la cerere o serie de unicate sau produse de serie mica. Ponderea in activitatea sectorului o reprezinta prefabricatele din beton.
Societatea este dotata cu o statie de sortare si o statie de betoane atestate C.N.A.M.E.G..Produsele de balastiera sortate sunt obtinute cu ajutorul unei statii de macinare si sortare.


Cuvinte cheie:
Pavele, Grinzi, Staţii de betoane, Armături, Producator prefabricate din beton, Tuburi de beton, Camine de canalizare, Dale borduri, Stalpi sustinere, Statie sortare agregate
Comrep SA Bucov apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Comrep SA Bucov!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Stefanesti
  717385  Ştefăneşti
  0231 564 222
 2. Aleea Rozelor Nr. 29
  117715  Ştefăneşti
  0734946435
 3. Harta firmelor asemănătoare din apropiere